Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@10:15:47 GMT

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۶۷۹۰۵

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود

به گزارش روز چهارشنبه سازمان حج و زیارت، علی‌رضا رشیدیان در بخشی از پیام، با اشاره به اینکه رحلت و رفتن سنتی الهی است که استثنایی ندارد اما در این رفتن ها تفاوت بسیار است، آورده است: آنجا که ابرمرد تاریخ انقلاب اسلامی به گاه رفتن خطاب به مردمانش می گوید «با دلی‌ آرام‌ و قلبی‌ مطمئن‌ و روحی‌ شاد و ضمیری‌ امیدوار به‌ فضل‌ خدا به‌ سوی‌ جایگاه‌ ابدی‌ سفر می‌کنم و از خدای‌ رحمان‌ و رحیم‌ می‌خواهم‌ که‌ عذرم‌ را درکوتاهی‌ خدمت‌ و قصور و تقصیر بپذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به نوشته رشیدیان، آری پیرجماران نمونه انسانی برجسته و مقتدایی است که در دنیا عزیز، کبیر و مرشد شد و بهنگام وداع و رحلتش، این عزت نمودی به گستره جهان یافت. او که نماد انسانی خالص و رفتار، کردار و  عملش "خالصا لوجه الله" و فقط برای خدا بود.

در ادامه پیام رئیس سازمان حج و زیارت می خوانیم: عمق غم و اندوه ملت در ارتحال امام (ره) و تعظیم و تکریم آنان نسبت به آن یگانه دوران، خود ترجمانی دوباره از عشق، ایمان و ارادت ملت به ولایت و پشتیبانی از نظامی ولایی بود که برای آن در کنار امامشان از همه داشته های خود حتی جان عزیز گذشتند.

رشیدیان یادآور شد: اما اخلاص امام (ره) را آنگاه می توان درک کرد که وقتی بعد از ۱۴ سال تبعید در اوج عزت و سربلندی به کشور بازمی گردد و از او می پرسند چه احساسی دارید و پاسخ می شوند «هیچ احساسی ندارم». براستی وقتی هم تبعید می شد هیچ احساسی نداشت و آنگاه هم که این جهانی فانی را وداع گفت و با قلبی مطمئن رفت همینگونه بود، چون در هر دمی که فرو می داد و قدمی که برمی داشت خدا را می دید و هر آنچه انجام می داد تکلیف خود برای رضای خدا و خلق او می دانست.

به نوشته رشیدیان، بزرگ مردی که به واسطه تقوا و اخلاصش، شجاعتی بی نظیر داشت و هماره قویترین ندا علیه استکبار جهانی بود و در مرزبندی ها در برابر استکبار هماره خطابش تمامی مستضعفان و مظلومان جهان بود.

وی با یادآوری اینکه آری؛ پیر جماران، نه مرشد و راهبر یک ملت و قیام، بلکه مقتدایی برای مسلمانان و مظلومان جهان بود، نوشت: او که با زندگی و سیره ساده و قاطعیت ونفوذ کلام غیرقابل تصورش موجب شد تا یک ملت با دست خالی در برابر دست نشانده استعمار قیامی عظیم را رقم زند که نه فقط سرنوشت خود بلکه تمام ملت های استعمار شده را دگرگون سازد و الگویی برای همه مظلومان جهان شود.

از این رو در کوچ و رحلت امام و رهبرعظیم الشان خود چنان شکوه و عظمتی را از عشق، اخلاص و حضور به نمایش گذاشتند که جهانیان از این بدرقه بی نظیر و مُهری از عشق بر پای سند انقلاب اسلامی، حیران ماندند.

این تفسیرعینی این آیه سوره آل عمران است: تُعِزّ مَنْ تَشَاء وَتُذِلّ مَنْ تَشَاء ...؛ پروردگارا هر کس را بخواهی، عزت می‌دهی؛ و هر که را بخواهی خوار می‌کنی».

وی یادآور شد: ملت ایران پیش از آن نیز بارها و بارها در اقتدا به امام (ره) و پس از آن به رهبر معظم انقلاب در همراهی همه جانبه خود پای این انقلاب و نظام را ممهور به عشق و ارادت خالصانه خود کردند. آنگونه که ۱۵ خرداد خود یادآور نمونه ای از این عشق وهمراهی ملت ایران با رهبر کبیر انقلاب است، روزی که به سال ۱۳۴۲ نقطه عطف و سرآغاز قیامی بزرگ شد و به انقلابی بزرگ تر و نظامی استوار انجامید، آن روز این ملت در دفاع از اسلام ناب محمدی (ص) و در ادامه نهضت عاشورا و ارزش های آن، گوش به فرمان زعیم خود، استوار و مستحکم ایستادند و سینه خود را آماج گلوله ها کردند و با خون خود بذر اراده ای را آبیاری نمود که در بهمن ۵۷ تبدیل به نهالی نو رسته شد.

آنچه درحماسه و قیام ۱۵ خرداد ۴۲ اعتباری مضاعف دارد، حفظ وحدت، یکپارچگی، همگامی و همدلی ملتی بود که با همه محرومیت ها و محدودیت ها با اراده ای محکم و گام هایی استوار به مقابله با ظلم برخاست و امروز این اتحاد و یگانگی بیش از آن زمان برای مقابله با دشمنان قسم خورده این نظام که ۴۰ سال کین و حقارت از این مردم وکشور را با خود یدک می کشند، نیاز است.

آنگونه که امام (ره) هم در وصیت نامه سیاسی - الهی خود بی‌تردید رمز بقای انقلاب اسلامی را همان رمز پیروزی می داند و می گوید: «ملت، رمز پیروزی را می‌داند که دو رکن اصلی آن انگیزه الهی و مقصد عالی حکومت اسلامی؛ و اجتماع ملت در سراسر کشور با وحدت کلمه برای همان انگیزه است.

اینجانب به همه نسلهای حاضر و آینده وصیت می‌کنم که اگر بخواهید اسلام و حکومت الله برقرار باشد و دست استعمار و استثمارگرانِ خارج و داخل از کشورتان قطع شود، این انگیزه الهی را که خداوند تعالی در قرآن کریم بر آن سفارش فرموده را از دست ندهید و در مقابل این انگیزه که رمز پیروزی و بقای آن است، فراموشی هدف و تفرقه و اختلاف است.» همان که امروز استکبار جهانی همه توانش را برای تحقق آن و جدایی مردمان و نیز حاکمیت و مردمان گذاشته است.

اینک در سالگرد ایام تاریخی این نظام، انقلاب و ملت به مدد اندیشه های بلند امام (ره) و رهبری های داهیانه خلف صالح آن پیر فرزانه، رهبرعظیم الشان انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) این اتحاد و همراهی را به دور از هر گرایش جناحی و تفکر و اندیشه سیاسی، دینی، قومیتی و مذهبی حول محور ولایت فقیه و مصالح ملت و کشور عزیزمان بیش از پیش قوت تقویت نموده و در مسیر عدالت و رفاه جامعه گام بر می داریم و اصول و شعاراصلی انقلاب مان استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را تداوم می بخشیم.»

«هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود»

برچسب‌ها سازمان حج و زیارت علیرضا رشیدیان رحلت امام خمینی (ره)

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حج و زیارت علیرضا رشیدیان رحلت امام خمینی ره سازمان حج و زیارت علیرضا رشیدیان رحلت امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۷۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج امام حسین (ع) اصفهان گفت: شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی محسوب شده و حساسیت فوق العاده‌ای در برابر حرکات نفوذی در اندیشه اصیل اسلامی داشت.

حجت الاسلام علی نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: اگر فهم سیاسی بالاتر و تحلیل بهتری وجود داشته باشد، انقلابی و ضد انقلابی بهتر از یکدیگر تمایز داده می‌شوند و هم چنان که در ابتدای انقلاب انواع گروه‌ها و جریان‌های چپ و راست وجود داشت و اگر افراد تحلیل خوبی داشتند، جزئی‌تر وارد مسائل شده و فرق انقلابی و ضد انقلابی را بهتر درک می‌کردند.

وی با تاکید بر گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و نقش بارز ایشان در تفکر اسلامی تصریح کرد: شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی محسوب شده و حساسیت فوق العاده‌ای در برابر حرکات نفوذی در اندیشه اصیل اسلامی داشت.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج امام حسین (ع) اصفهان خاطرنشان کرد: شهید مطهری به برخورد انفعالی اکتفا نمی‌کرد بلکه اول دیدگاه جهان بینی اسلامی را بیان و سپس تألیف می‌کرد.

نوری یکی از خصوصیات شهید مطهری را جدال احسن در مسائل مهم و افکار انحرافی مانند ماتریالیسم عنوان و تاکید کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های شهید مطهری در نقد اندیشه‌های مخالف، پرهیز از مطلق گرایی است و این بدین معنا است که نه عینک خوش بینی میزند تا به اعمال دیگران نظر کنند و نه عینک بدبینی به چشم داشتند که دیگران را مقصر بدانند.

وی اضافه کرد: استاد شهید مرتضی مطهری، معلم بزرگی برای دیروز، امروز و فردای کشور است و ایشان متفکری دین شناس بود که در برابر التقاط، نفاق و تهاجم فرهنگی غرب و شرق ایستاد و اسلام ناب و اسلام فقاهتی را ترویج داد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج امام حسین (ع) اصفهان تصریح کرد: ایشان همچنین از دیگر ویژگی‌های این متفکر اسلامی را انصاف علمی عنوان کرد و ادامه داد: شهید مطهری در پاسخگویی به شبهات و نقد اندیشه‌ها، روحیه استکباری و بزرگ اندیشی نداشت و بر همین اساس ایام گرامیداشت مقام این استاد شهید تحت عنوان هفته عقیدتی سیاسی در سپاه نام گرفته است.

کد خبر 750079

دیگر خبرها

  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • شهدا برای بقای جمهوری اسلامی جانفشانی کردند
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • عزاداری کردستانی‌ها در سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • انقلاب اسلامی ایران در حال انتشار در جهان است
  • سپاه همزاد انقلاب و سنگر مستحکم انقلاب است
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود