Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@10:13:49 GMT

مسیر خدمت به خانواده های شهدا، مسیر عشق است

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۲۲۵۹۸

مسیر خدمت به خانواده های شهدا، مسیر عشق است

قاضی زاده هاشمی گفت: مسیر خدمت به خانواده های شهدا، مسیر عشق است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سفیرافلاک، امیرحسین قاضی زاده هاشمی عصر امروز در مراسم بزرگداشت یادواره ۶۸ شهید دانش آموز بروجرد که در دانشگاه آزاد این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: تاریخ ملت ایران روزهای بزرگی به خود دیده است، روزهای سرنوشت سازی که یکی نشان دهنده قدرت و اقتدار و یکی نیز نشان دهنده مظلومیت ملت ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حادثه ۲۰ دی‌ماه سال ۶۵ نشان دهنده مظلومیت ملت ایران است و صفات و خباثت دشمنان ایران را به خوبی جهان نشان می دهد که این دشمنان چگونه فکر کردند و چگونه عمل نمودند.

رئیس بنیاد شهید کشور عنوان کرد: وقتی تاریخ عاشورا را نگاه می کنیم می بینیم که حضرت علی اصغر(ع) طفلی که بر دستان پدر به درجه شهادت رسید و اگر این حادثه نبود، دشمنان تاریخ را تحریف می کردند، در حادثه عاشورا، حضرت علی اصغر(ع) بود تا صفات دشمنان را نشان دهد.

وی تصریح کرد: خونی که از شهادت حضرت علی اصغر(ع) به آسمان رفت، زمینه ساز تمام قیام های بعد از عاشورا تا قیام پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد.

قاضی زاده هاشمی گفت: این بمباران ها و کودک کشی نشان دهنده این است که یک طرف مظلوم بوده و یک طرف ظالم و این در تاریخ می ماند که چگونه کودکانی بی دفاع و بی‌گناه به شهادت رسیدند.

رئیس بنیاد شهید کشور با بیان اینکه شهادت ۶۸ دانش آموز مظلومانه بوده است، گفت: بایستی بتوانیم با معرفی درست، آن چیزی را که در تاریخ رخ داده به گوش جهان برسانیم و این حادثه بیانگر این است که وقتی دشمن در جبهه های حق علیه باطل، توان مقابله با رزمندگان را نداشت و شکست های پی در پی نصیبش می شد، عقده های خود را این گونه با بمباران مدارس نشان می داد.

وی اظهار داشت: وقتی رزمنده ای به جبهه می رفت خانواده های آنها خود را برای هر حادثه ای آماده می کردند اما زمانی که یک دانش آموز به مدرسه می رود و به شهادت می رسد بسیار سخت است.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به صبوری و همبستگی ملت ایران، گفت: ملت ایران با اقتدار و غرور از کشور خود دفاع کردند و به قله فتح و پیروزی رسیدندو همه ما باید به وظایف خودمان در قابل شهدا و خانواده های آنها عمل کنیم.

رئیس بنیاد شهید کشور خاطر نشان کرد: قرار شده که این مدرسه به یادمان شهدا تبدیل شود که در تاریخ برای آیندگان بماند، علاوه بر این نیز به گلزار این شهدای بزرگوار توجه بیشتری شود.

وی با بیان اینکه مسیر خدمت به خانواده های شهدا، مسیر عشق است، گفت: باید یادمان باشد که این یادواره ها ابتدا نشان می دهد که عزت و اقتدار را مرهون خون شهدا هستیم به طوری که ۲۲۷ هزار شهید از این سرزمین برای دفاع از وطن جان خود را تقدیم کردندو دوم این که بدانیم دشمن ما کیست و چه اهدافی در سر دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قاضی زاده هاشمی نشان دهنده ملت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۲۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است.

محمدکریم خورشیدوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین، اظهار کرد: جشنواره ملی اقوام ایران زمین رویدادی فراملی است و ماهیت فرهنگی دارد و هدف آن نیز حفظ میراث فرهنگی اقوام ایرانی و نمایش وحدت و انسجام ملی است.

وی ادامه داد: این جشنواره در سال ۱۳۸۴ برای اولین بار در استان گلستان به همت بنیاد ایران‌شناسی برگزار شد و در فهرست رویدادهای سازمان گردشگری جهانی نیز به ثبت رسیده است.

خورشیدوند بیان کرد: لیست برخی برنامه‌های اجراشده در آن زمان نمایشگاه صنایع دستی، هنرهای سنتی و سوغات، اجرای موسیقی سنتی و آیینی و بخش‌های روستایی بود که سیاه‌چادرهای مختلف از اقوام مختلف برپا شد، چون به رسم و رسوم و تاریخ و تمدن اقوام مختلف ایران زمین اشاره داشت.

او تأکید کرد: برگزاری این رویداد فرهنگی باعث می‌شود مطالعه ما نسبت به اقوام ایران زمین و تاریخ سرزمین‌مان بیشتر شود.

وی افزود: اگر بخواهیم تعریف اقوام ایران زمین را بگوییم به مردمی می‌گویند که در زمان باستان در حیطه قلمرو شاهنشاهی در زمان‌های مختلف زندگی می‌کردند و دارای حکومت و تمدن بودند، چه در دوره هخامنشی، اشکانیان و ساسانیان که تاکنون تغییرات و رویکردهای مختلفی داشتند؛ اما آنچه از تاریخ مطالعه می‌کنیم وجه اشتراک بین این اقوام مختلف است که در دولت‌های حکومت‌های مختلف زندگی می‌کردند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد: اقوام ایران زمین در عصر هخامنشیان به ایران و انیران تقسیم شدند که لقب‌های دوران هخامنشی و ساسانی بودند، امیران به غیر آریایی‌ها می‌گفتند و ایران نیز به کسانی که اصالتاً آریایی بودند، فهرستی از اقوام مختلف در این قلمرو هخامنشی در سنگ‌نوشته‌های تخت جمشید و دیگر جاها آمده است.

وی گفت: زبان محاوره‌ای اقوام ایران زمین در ایران باستان، پهلوی یا همان پارسی میانه بوده که این قلمرو باعث نزدیکی بیشتر زبانی در اقوام شده است، شاید امروزه بیش‌ از ۳۲۰ میلیون نفر وجه اشتراک زبانی با ما دارند و جزء اقوام ایرانی محسوب می‌شوند و اقوامی در طول تاریخ کشورهای مختلفی بودند که از ایران جدا شدند.

خورشیدوند با اشاره به اینکه در تعریف خانواده داریم که خانواده‌ها اجزای سازنده یک جامعه هستند، ادامه داد: یعنی کودک در خانواده و کانون آن هم جامعه‌پذیر و هم تربیت می‌شود، این جامعه‌پذیری و تربیت انسان درون کانون خانواده متأثر از قومیت است و همین تنوع قومیت‌ها باعث شده خرده‌فرهنگ‌ها به‌عنوان رنگین‌کمان فرهنگی در ایران شکل بگیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف برگزاری این رویداد فرهنگی هنری پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است و پیدا کردن هویت واقعی ملی که امروزه تحت عنوان فرهنگ غنی ایرانی اسلامی می‌شود از آن یاد کرد. همچنین معرفی ظرفیت‌های موجود و جاذبه‌های گردشگری به‌ویژه در لرستان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین را در سه بخش علمی، فرهنگی و هنری به همت همه دستگاه‌های فرهنگی برگزار خواهد کرد که از همین جا از همه دستگاه‌های فرهنگی از جمله میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، دانشگاه لرستان، بنیاد ایران شناسی، دانشگاه‎های استان، علوم پزشکی، فنی و حرفه‌ای، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، شهرداری، شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و همه دستگاه‌های فرهنگی انتظار داریم کمک کنند تا بتوانیم به واسطه وجود این جشنواره لرستان را بیشتر از پیش معرفی کنیم.

او گفت: لرستان ظرفیت‌های خوبی دارد و مهمتر از همه اینکه ما سرزمین فراوانی بوده‌ایم و هستیم و این فراوانی بیشتر غنای فرهنگی ماست ولی آن‌طور که باید تبلیغ نکردیم و می‌توانیم از ظرفیت این جشنواره استفاده کنیم تا رابطه بین اقتصاد و فرهنگ نیز در این‌گونه جشنواره‌ها تبلور پیدا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سی و ششمین یادواره شهدای روستای ارکان برگزار شد+فیلم
  • مراسم تجدید میثاق با شهید «مرتضی غلامی» در گناوه برگزار شد
  • در مسیر شهدا ثابت قدم باشیم
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • حضور استاندار ایلام در منزل شهید تازه‌تفحص‌شده دوران دفاع مقدس
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه
  • شهدا مسیر سعادت را انتخاب کردند
  • خدمت به مردم ادامه راه شهدا است
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد